13 Nisan 2014 Pazar

Bruschetta

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bir süredir ertelediğim ya da üşendiğim blogumu yazmaya başlıyorum hayırlara vesile olması dileğiyle. Başlıca yemek olmak üzere önemli ve ilgimi çeken herşeyi sizlerle paylaşacağım. Yaklaşık 7 senedir yemek programları, yemek kitapları ve yemek blogları takip ediyorum. İleride çıkarmayı planladığım yemek kitabımı yazmaya başlamış bulunmaktayım ve ek olarak blog yazmanın keyifli olacağını düşündüm ve geldim. İlk olarak size bazı Bruschetta tarifleri vereceğim. Bruschetta İtalyan'ların atıştırmalık olarak yedikleri 'kanepe' türleridir.

Bruschetta: Domates, sarımsak, taze fesleğen ve zeytinyağı(isteğe bağlı)

Kızarmış ekmeğin üzerine domates, sarımsak ve fesleğeni zeytinyağı ile harmanlayıp güzel şekilde servis ederiz. İsteyen üzerine mozerella dilimleri serpip 5 dakika 200 derecelik bir fırında pişirebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder